top of page
  • Writer's pictureMysteriousPedia

Plantele sacre daruite de cei Trei Magi la nasterea lui Isus- miracol in vindecare

Dragii mei, astazi continuam cu partea a 3-a a plantelor sfinte vindecatoare pomenite in Biblie, si mai exacact cu cele doua daruri sacre , date in dar Fecioarei Maria de catre cei Trei Magi de la Rasarit la nasterea lui Isus. Dupa cum spune Biblia , "Si, intrand in casa, L-au vazut pe Prunc impreuna cu Maria, mama Sa; si cazand la pamant, I s-au inchinat; si deschizandu-si visteriile, I-au adus daruri: aur, tamaie si smirna. "




Cu alte cuvinte azi vorbim despre miracolul facut de Divinitate prin aceste plante magice vindecatoare puse noua la dispozitie chiar in ziua Nasterii Domnului. Este vorba despre arbustul Botswellia Serrata cel care ne da TAMAIA si arborele Balsamodendron Myrrha care ne da SMIRNA sau MIRTUL.

Mirtul sau Smirna şi Tămâia au fost folosite încă din Antichitate în ritualurile religioase. Se stia că au proprietăţi vindecătoare şi erau mai preţuite decât aurul sau argintul.

Sa incepem cu SMIRNA sau DARUL REGILOR : Pe ecranul video o sa vedeti cum arata arborele verde inflorit, si apoi intr-un mic documentar de specialitate, modalitatea de culegere a acestei rasini in Ethiopia Planta , este pomenita de exact 156 de ori in Biblie si dupa crucificare, trupul lui Isus a fost pregatit cu ulei de Mirth . Smirna este o răşină, superioara calitativ tamaiei, de culoare galben inchis , extrasă din tulpina arborelui Styrax, care creşte în regiunile tropicale si arborele Balsamodendron Myrrha din Africa . .......continuarea....

Urmareste materialul video !!!!!



Nu uitati sa va abonati la canalul meu Youtube prin apasarea butonului rosu din dreapta jos a ecranului. M-ati ajuta foarte mult , ca sa stiu cati dintre dumneavoastra sunt interesati de acest subiect.

100 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page